Imagini istorice din Timisoara PDF Print E-mail

Una din rarele facilitati pe care vi le oferim este accesul la o colectie impresionanta de ilustrate cu imagini istorice din Timisoara din colectia particulara Octavian Lescu.

Aceste imagini scanate la rezolutie inalta si prelucrate profesional pot fi utilizate pentru:

  • realizarea unor seturi de ilustrate istorice ale orasului in care va desfasurati activitatea
  • colectii de ilustrate cu tematica (istoria transportului in comun timisorean, istoria podurilor Timisoarei, etc) pentru promovarea imaginii dumneavoastra ca parte a unui oras cu o istorie ce depaseste 1000 ani
  • realizarea de tablouri de diferite dimensiuni
  • imagini de impact in cadrul designului materialelor publicitare tiparite
  • mesh-uri sau bannere promotionale de mari dimensiuni, si multe altel.
Va invitam sa le vizionati urmand link-ul asociat de mai jos. Fiecare imagine este identificata ca perioada si localizare si este insotita de un cod care va facilita identificarea imaginilor preferate pentru lansarea unei comenzi.

La ora actuala galeria de imagini este inca in curs de completare si lucram la actualizarea pe site a acesteia, in cazul in care nici una din imaginile din galerie nu va satisface, ne puteti contacta pentru a stabili o intalnire pentru a vedea colectia completa.

In baza unei solicitari specifice asupra identificarii unui imobil sau a unei zone de inceput de secol XX, exista posibilitatea de a identifica in cele peste 3000 de ilustrate originale chiar acel obiectiv.

Galerie de imagini ilustrate istorice

Imagini actuale din Timisoara


In acelasi context, am alaturat si o galerie de imagini actuale reprezentatice pentru Timisoara realizate de fotograful Damian Diaconescu ce pot fi utilizate de asemenea chiar si in materiale de mari dimensiuni.

Va invitam sa le vizionati si pe acestea urmand link-ul asociat de mai jos.

In cazul in care nici una din imaginile prezentate pe site-ul nostru nu va satisface, ne puteti contacta pentru a executa fotografii comparabile cu cele prezentate a obiectivelor ce va interereseaza.

Galerie de imagini actuale din Timisoara